Az egyediség manapság az egyik legdivatosabb fogalommá vált, mindenki az önkifejezésre, az önmegvalósításra törekszik – legalábbis ez lenne a cél, csak sajnos nagyon sokan nem veszik észre, hogy továbbra is másokat utánoznak.

Az önkifejezés legegyszerűbben az öltözködésben nyilvánul meg. Az öltözködési stílusunkat számos dolog befolyásolhatja.
Hódolhatunk egyedi stílusnak, öltözködhetünk csinosan, viselhetjük magunkon a kedvenc bandánk logóját, vagy épp egy vicces feliratot is: a választásunk befolyásolja majd az emberek rólunk alkotott képét.
Ahhoz azonban, hogy igazán páratlan legyen a viseletünk több kell, mint hogy a plázában megvesszük a legújabb felsőket.
Így is kialakíthatunk egy egyedi stílust, hiszen elég nagy a választék, nem kell attól félnünk, hogy az utcán 19 másik ember is szembe jön majd velünk, aki ugyan azt hordja.
Viszont manapság már nincs akadálya annak se, hogy a teljesen egyedi póló készítés mellett döntsön az ember.

A Póló-ügynökség oldalán segítünk abban, hogy a számodra legmegfelelőbb, legkülönlegesebb felsőt vihesd haza vagy készíthesd el.
Természetesen vannak saját mintáink, és termékeink is: minden korosztály számára tartogatunk egyedi mintákat és feliratokat, melyek többségében humorosak. Főleg különleges alkalmakra gyártjuk a saját mintás felsőinket: mint a babaváró, leány- és legénybúcsú, születésnap, nemzeti ünnepek stb.
Ha viszont saját ötlettel, mintával érkezel hozzánk, annak a megvalósításában is szívesen segítünk.
Tehát ha szeretsz rajzolni, és van egy menő rajzod, amit fel szeretnél tenni egy pólóra, egy bögrére vagy egy párnára, ha a kisgyereked rajzolt valami szépet, és szeretnéd viszont látni egy díszpárnán, vagy ha találtál az interneten egy gyönyörű képet, amit szívesen látnál viszont vászon kép formájában a nappalid falán – fordulj hozzánk bizalommal!
A kivitelezés tulajdonképpen csak a kép minőségétől és méretétől függ.

Cégünk egy széleskörű szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás, melynek az ügyfélközpontú gondolkodás áll a középpontjában, arra törekszünk, hogy partnereink igényeit meg tudjuk valósítani, legyen szó akár textilek, munkaruhák forgalmazásáról, emblémázásáról, hímzésről(nagyobb darabszámtól), egyedi- vagy céges ajándéktárgyak forgalmazásáról és/vagy emblémázásáról, nyomdai munkák tervezéséről és kivitelezéséről, mint például: szórólap, prospektus, névjegykártya stb., dekorációs tevékenységekről, mint például kirakat és jármű dekorációról, fotónyomtatásról, reklámtábla, cégtábla, projekttábla készítésről, vagy épp nagyformátumú digitális nyomtatás.

Fontos számunkra a gyors és precíz munka.