Bármennyire is élvezzük a napi testmozgást, egy idő után azt vehetjük észre, hogy a folyamatosan elvégzett tornagyakorlatok kezdenek unalomba fulladni. Abban az esetben, ha szeretnénk elkerülni ezt a problémát, érdemes megfontolni a gimnasztika labda beszerzését.
A sokak által fitness labdaként ismert eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy feldobja a már megszokott, monoton gyakorlatokat.
A gimnasztika labda egyre nagyobb szerephez jut a fitness-termekben, ám gyakran találkozunk vele irodaházakban és otthonokban is, hiszen a mai rohanó világunkban nem árt, ha fel vagyunk készülve, és kihasználjuk a szabad perceinket egy kis egészséges testmozgásra.
A TheraBand által megálmodott és életre hívott gimnasztika labda számtalan értékkel bír. Az általa végzett gyakorlatok elősegítik a gerinc és a porckorongok tehermentesítését, megkövetelik a szervezetünknek oly fontos helyes testtartást.
A gimnasztika labda úgy erősíti és teszi izmosabbá a hátunkat és a hasizmunkat, hogy szinte észre sem vesszük.
A nyár közeledtével ki ne szembesült volna már a narancsbőr problémájával?
A hölgyeknek nagy fejfájást és gondot okozó narancsbőr nagyon nehezen eltüntethető, azonban a gimnasztika labda folyamatos használatával a szépséghibától való megszabadulás folyamata is felgyorsul.
A labdán való rugózás nemcsak szórakoztató és nyugtató, de javítja a koncentrációt és a teljesítményünket. Napjainkban rengetegen végzünk ülőmunkát, ami sajnos sok negatív következménnyel járhat. A folyamatos számítógép használattól tapasztalhatunk hát- és derék fájást, ami könnyen okozhat keserves perceket.
Szánjunk időt egészségünkre, és néha szakítsuk meg pár percre a munkát, vegyük elő fitness labdánkat, teret engedve a lazulásnak! Ha Ön is szenved a krónikus hát- és derékfájdalomtól, ne tétovázzon és próbálja ki a termék nyújtotta előnyöket!
A labda jótékony hatását már rövid időn belül észre fogja venni a mindennapok során.
Az eszköz kiválóan alkalmas rehabilitációs célokra, otthoni tornához és gyógytornához.
Ha a labda megvásárolása mellett dönt, fontos tudni, hogy testmagasságához mérten több méretű labda közül választhat, amelyeknek mindegyike 450 kg-ig terhelhető.
A gimnasztika labda könnyen felfújható pumpa vagy kompresszor segítségével.
A széles választékban elérhető kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket.
Élénk színvilágukból adódóan nagyon hamar a gyerekek kedvencévé válnak, így a tornával töltött idő nemcsak egészséges, de rendkívül szórakoztató és mókás is egyben.