Lehet bármennyire divatos és elegáns a szettünk, az ápolatlan, igénytelen köröm egy csapásra áthúzhatja a dekoratív megjelenést.
Manapság, szerencsére egyre több és kényelmesebb lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy az eddig háttérbe szorult körmeinkre odafigyelhessünk. Ha a francia manikűr az, amire vágyunk, dönthetünk úgy, hogy szakemberre bízzuk a szépítkezést és felkeresünk egy elismert, nívós szépségszalont.
Abban az esetben, ha mi magunk is rendelkezünk némi kézügyességgel és tapasztalattal, határozhatunk úgy is, hogy felvesszük az ecsetet és megbirkózunk az egyáltalán nem lehetetlen feladattal.
Ha eldöntöttük, hogy belevetjük magunkat a munkába, fontos megemlíteni, hogy csak az igazán minőségi alapanyagok használatával varázsolhatunk tökéletes francia manikűrt magunknak.
A már régóta töretlen népszerűségnek örvendő francia manikűr általában két alapszínből tevődik össze, a nude és a fehér kombinációjából.
Nem kell ahhoz feltétlenül műkörmöt viselni, hogy Ön is kipróbálhassa a fent említett örök klasszikust, hiszen sokan vannak, akik vonakodnak a mű kiegészítőktől. Kis gyakorlattal természetes körmeire varázsolhatja az áhított mintát, ami garantáltan elsöprő sikert fog aratni.
A francia manikűr a tévhittel ellentétben nemcsak esküvőre illik, hanem minden olyan alkalomra, ahol visszafogott, elegáns nőiességünket szeretnénk hangsúlyozni.
A variánsoknak pedig szinte csak fantáziánk szabhat gátat. Érdemes szem előtt tartani az évszaknak, az éppen aktuális trendnek megfelelő árnyalatokat, de dönthet úgy is, hogy a klasszikus francia manikűrt választja, hiszen annak semleges színeivel és letisztult visszafogottságával kitűnően megy mindenfajta viselethez.
Miután beszereztük a szükséges kellékeket, bátran vágjunk bele a munkába, viszont ha érzünk némi bizonytalanságot, érdemes előbb körülnézni az egyre nagyobb teret hódító szépségápolási videók között. Ott biztosan találunk olyan tanácsot, ami a francia manikűrt tökéletessé teszi.
A gél lakkozás pedig hozzájárul a tartós, időtálló végeredményhez.
Amikor a két szín kiválasztásán töpreng, vagyis az alapszínen és a körömvégre felvinni kívánt árnyalaton, tartsa észben, hogy a kettőnek harmonizálnia kell egymással.
A kellemes pasztellszínek, natúr árnyalatok, a körömvégre festett fehér vagy erősebb rózsaszín pompás példája a tradicionális francia manikűrnek.
Akkor sem kell kétségbeesni, ha az extrémebb, feltűnőbb színeket kedveli, hiszen a pink, vörös vagy ragyogó lila megoldások is fantasztikus lehetőségeket kínálnak.
Az ápolt külső minden esetben garantált!