Az üzemanyaggal hajtott járművek motorja, függetlenül az üzemanyag típusától, alapvetően ugyanazon elven működnek. A robbanás bekövetkezte után, a nyomás meghajtja a főtengelyt, ami aztán különböző áttétek segítségével a nyomatékot átviszi a kerekekre.
Így halad előre minden jármű. Az üzemanyag adalék olyan több szempontból hasznos anyag, ami lehetővé teszi, hogy a motorban zajló folyamatok még simábban és biztonságosabban működjenek. A robbantómotorok alapvető működésének képlete a robbanékony elegyen múlik.
A beszívott levegő, ami az égés egyik alapfeltétele és az éghető anyag, ami a benzin vagy gázolaj, a motorblokkban keveredve robbanást vált ki és tulajdonképpen az égés hatására energia keletkezik, ami az üzemanyag adalék segítségével még nagyobb erőt képes kifejteni úgy, hogy közben tisztítja és óvja a motort az egyéb szennyeződésektől.
Ezzel a kopás is meggátolható.
A megfelelő kenésről a motorolaj gondoskodik, valamint a keletkező hőt a vízhűtés keringetés vezeti el, ezzel tartható megfelelő hőmérsékleten a motor.
Az üzemanyag adalék, a különböző vegyi keverékek által segíti a tökéletes égést, vagyis a kevesebb káros anyag kibocsájtást és a nagyobb energiamennyiség termelést, ami üzemanyag megtakarításhoz vezet.
Ezzel több legyet üthetünk egy csapásra, ami mindenképpen a pénztárcánkat kíméli meg rövid- és hosszútávon egyaránt.
Az üzemanyag adalék tehát egyszerre környezetbarát és költségkímélő megoldás, a kevesebb üzemanyag felhasználás révén, valamint hosszútávon a motor karbantartási és felújítási költségeit figyelembe véve.
A JLMshop.hu webáruházban többféle kiváló minőségű adalékanyagot is talál, a motor típusának megfelelően.
Látogasson el a honlapra és tudjon meg többet arról, hogy mi teszi igazán dinamikussá és biztonságossá az autóját és annak motorját!
Minden üzemanyag adalék hosszú kutatás és fejlesztés eredménye.
Olyan jól képzett szakemberekből álló gárda fejlesztette ki a JLM termékpalettát, akik már évek óta az autógyártásban tevékenykednek.
Itt megtalálható külön a benzines és dízel motoroknak szánt speciális adalék.
Legyen az befecskendező vagy részecskeszűrő, a honlapon csak kiváló minőségű, bevizsgált anyagokat talál, amelyek garantáltan javítanak a motor teljesítményén, miközben védik és ápolják azt.
A különböző kiszerelésében kapható üzemanyag adalék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg.
Mivel kevés mennyiséget kell egyszerre a rendszerbe önteni, hosszú ideig használhatja a terméket, így még gazdaságosabb.
Higgye el, autója meghálálja a törődést!